Social Distancing Sensor

Over Sentech: technologie inspireert

Sentech is dé sensor expert in de Benelux. Rond de eeuw­wisseling stapten wij in de niche­markt van klant­specifieke sensor­ontwikkeling en sensor­integratie. Wij opereren in het deel van de technologie­markten dat door de grote sensor­fabrikanten niet bereikt kan worden.

Zij zijn afhankelijk van de vraag naar grote series standaard­sensoren. In die jaren heeft Sentech zich ontwikkeld als een kennis- en R&D-partner voor complexe sensor­vraag­stukken. Het gaat dan om sensor­problematiek en meet- en regel­vragen die de grote sensor­producenten niet met standaard­producten uit hun catalogi kunnen oplossen.

Leverancier van sensorkennis en -innovatie

In het Brabantse Nieuwkuijk ontwik­kelen en produ­ceren wij hoog­waardige sensor­oplossingen voor vier hoofd­markten: Automotive & Heavy Vehicles, Healthcare & Instruments, High Tech & Robotica en Agrotechnology & Horticulture. De sensor­assemblages die wij aan onze opdracht­gevers leveren, zijn in geen enkele sensor­catalogus te vinden.

Bij Sentech werken 50 gemotiveerde mensen in verschillende disciplines: engineering, inkoop, account­management, project­management, productie, testen, distributie, marketing en administratie. Stuk voor stuk experts met een passie voor hoog­waardige technologie. Uit deze passie ontstaan inspiratie, inventi­viteit en innovatie.

Wij leveren sensorkennis en -innovatie. Dat doen we in de vorm van unieke en slimme sensor­oplossingen voor complexe meet- en regel­vraagstukken van bedrijven in tech­nologische branches.

Sentech blinkt uit in integratie van sensortechnologie, sensor R&D-oplossingen voor extreem complexe sensorvraagstukken, professionaliteit en in projectmanagement. Die kernwaarden garanderen een duidelijke toegevoegde waarde van onze sensorproducten, een hoge continue kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid.

Eigenaar:

Marcel Figge

“Wij houden van technologie, dus we leven in mooie tijden.”